F. COŞKUN, "VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
COŞKUN, F. 2015. VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
COŞKUN, F., (2015). VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI . 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
COŞKUN, Fatma. "VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
COŞKUN, Fatma C. . "VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
COŞKUN, F. (2015) . "VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." 2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma COŞKUN TOPUZ}, title={VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI}, congress name={2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}