Atıf Formatları
Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÖZGÖKÇE Et Al. , "Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, 2010

ÖZGÖKÇE, F. Et Al. 2010. Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler. II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , (Van, Turkey).

ÖZGÖKÇE, F., ARMAĞAN, M., FİDAN, M., & KESER, A. M., (2010). Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler . II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu, Van, Turkey

ÖZGÖKÇE, FEVZİ Et Al. "Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu, Van, Turkey, 2010

ÖZGÖKÇE, FEVZİ Et Al. "Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, 2010

ÖZGÖKÇE, F. Et Al. (2010) . "Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FEVZİ ÖZGÖKÇE Et Al. }, title={Van'da Yemek Yapımında Kullanılan Bitkiler}, congress name={II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2010}}