Atıf Formatları
Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. COŞKUN And F. PAZIR, "Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2013

COŞKUN, F. And PAZIR, F. 2013. Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi. 4. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).

COŞKUN, F., & PAZIR, F., (2013). Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi . 4. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey

COŞKUN, Fatma, And FİKRET PAZIR. "Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2013

COŞKUN, Fatma C. And PAZIR, FİKRET. "Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2013

COŞKUN, F. And PAZIR, F. (2013) . "Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma COŞKUN TOPUZ And author={FİKRET PAZIR}, title={Yüksek basınç homojenizasyon teknolojisinin meyve sularının mikrobiyal inaktivasyonu üzerine etkisi}, congress name={4. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}