Atıf Formatları
Turizme Akademik Yaklaşımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ELMAS, "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi," In Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.220-229.

ELMAS, B. Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi. 2020. In Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 220-229.

ELMAS, B., (2020). Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi. Turizme Akademik Yaklaşımlar (pp.220-229), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.

ELMAS, BERFİN. "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi." In Turizme Akademik Yaklaşımlar , 220-229. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020

ELMAS, BERFİN E. . "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi." Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.220-229.

ELMAS, B. (2020) "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi", Turizme Akademik Yaklaşımlar . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={BERFİN ELMAS DEMİRALP}, chaptertitle={Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi}, booktitle={ Turizme Akademik Yaklaşımlar}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2020} }