B. ELMAS, "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi," In Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.220-229.
ELMAS, B. Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi. 2020. In Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 220-229.
ELMAS, B., (2020). Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi. Turizme Akademik Yaklaşımlar (pp.220-229), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
ELMAS, BERFİN. "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi." In Turizme Akademik Yaklaşımlar , 220-229. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020
ELMAS, BERFİN E. . "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi." Turizme Akademik Yaklaşımlar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.220-229.
ELMAS, B. (2020) "Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi", Turizme Akademik Yaklaşımlar . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={BERFİN ELMAS DEMİRALP}, chaptertitle={Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi}, booktitle={ Turizme Akademik Yaklaşımlar}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2020} }