S. ÖZÇELİK And R. Gör, "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024
ÖZÇELİK, S. And Gör, R. 2024. The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1 .
ÖZÇELİK, S., & Gör, R., (2024). The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1.
ÖZÇELİK, Sezen, And Rojbin Gör. "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024
ÖZÇELİK, Sezen And Gör, Rojbin. "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024
ÖZÇELİK, S. And Gör, R. (2024) . "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1.
@article{article, author={Sezen ÖZÇELİK And author={Rojbin Gör}, title={The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2024}