Atıf Formatları
The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÖZÇELİK And R. Gör, "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024

ÖZÇELİK, S. And Gör, R. 2024. The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1 .

ÖZÇELİK, S., & Gör, R., (2024). The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1.

ÖZÇELİK, Sezen, And Rojbin Gör. "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits," Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024

ÖZÇELİK, Sezen And Gör, Rojbin. "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1, 2024

ÖZÇELİK, S. And Gör, R. (2024) . "The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits." Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi , vol.39, no.1.

@article{article, author={Sezen ÖZÇELİK And author={Rojbin Gör}, title={The Use of the Hıngedan (Ferula pseudalliacea) in the Production of Functional Gluten-Free Biscuits}, journal={Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi}, year=2024}