M. ÇAKMAK Et Al. , "Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit," ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, pp.535-543, 2020
ÇAKMAK, M. Et Al. 2020. Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit. ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30 , 535-543.
ÇAKMAK, M., BAKAR, B., Salihu İbrahim, M., ÖZER, D., KARATAŞ, F., & SAYDAM, S., (2020). Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit. ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, 535-543.
ÇAKMAK, Meltem Et Al. "Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit," ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, 535-543, 2020
ÇAKMAK, Meltem Ç. Et Al. "Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit." ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, pp.535-543, 2020
ÇAKMAK, M. Et Al. (2020) . "Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit." ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI , vol.30, pp.535-543.
@article{article, author={Meltem ÇAKMAK KALKAN Et Al. }, title={Effect of Freezing and Drying Methods on Some Biochemical Properties of Prickly Fig (Opuntia ficus-indica) Fruit}, journal={ERCIŞ (VAN) İLÇESI İÇME SULARININ SU KALITESI ÖZELLIKLERI}, year=2020, pages={535-543} }