N. AKDURA And H. ÇULAL KILIÇ, "Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler," In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar , Konya: Eğitim Yayınevi, 2022, pp.41-61.
AKDURA, N. And ÇULAL KILIÇ, H. Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler. 2022. In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar , Eğitim Yayınevi, Konya, 41-61.
AKDURA, N., & ÇULAL KILIÇ, H., (2022). Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar (pp.41-61), Konya: Eğitim Yayınevi.
AKDURA, Nevin, And HANDAN ÇULAL KILIÇ. "Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler." In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar , 41-61. Konya: Eğitim Yayınevi, 2022
AKDURA, Nevin And ÇULAL KILIÇ, HANDAN Ç. . "Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler." Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar , Eğitim Yayınevi, 2022, pp.41-61.
AKDURA, N. And ÇULAL KILIÇ, H. (2022) "Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler", Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Nevin AKDURA And author ={HANDAN ÇULAL KILIÇ}, chaptertitle={Türkiye'de Fasulye Üretim Alanlarında Görülen Önemli Viral Etmenler}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2022} }