F. COŞKUN And F. PAZIR, "“Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli," İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2013
COŞKUN, F. And PAZIR, F. 2013. “Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli. İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
COŞKUN, F., & PAZIR, F., (2013). “Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli . İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
COŞKUN, Fatma, And FİKRET PAZIR. "“Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli," İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2013
COŞKUN, Fatma C. And PAZIR, FİKRET. "“Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli." İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2013
COŞKUN, F. And PAZIR, F. (2013) . "“Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli." İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatma COŞKUN TOPUZ And author={FİKRET PAZIR}, title={“Bazı Üzümsü Meyvelerin Antosiyanin Kapasiteleri ve Eksrakte Edilen Antosiyaninlerin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyeli}, congress name={İç Anadolu Bölgesi, 1. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}