B. ELMAS, "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey, 2021
ELMAS, B. 2021. Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler. Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , (Turkey).
ELMAS, B., (2021). Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler . Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Turkey
ELMAS, BERFİN. "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Turkey, 2021
ELMAS, BERFİN E. . "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey, 2021
ELMAS, B. (2021) . "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERFİN ELMAS DEMİRALP}, title={Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler}, congress name={Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2021}}