Atıf Formatları
Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ELMAS, "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey, 2021

ELMAS, B. 2021. Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler. Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , (Turkey).

ELMAS, B., (2021). Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler . Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Turkey

ELMAS, BERFİN. "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler," Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Turkey, 2021

ELMAS, BERFİN E. . "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey, 2021

ELMAS, B. (2021) . "Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler." Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BERFİN ELMAS DEMİRALP}, title={Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler}, congress name={Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2021}}