Dr. Öğr. Üyesi Ender Hikmet ARSERİM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hakkari Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
1.
Microbial Inactivation by Non-equilibrium Short-Pulsed Atmospheric Pressure Dielectric Barrier Discharge (Cold Plasma): Numerical and Experimental Studies
ARSERİM E. H.
,
Salvi D.
,
Fridman G.
,
Schaffner D. W.
,
Karwe M. V.
Food Engineering Reviews
, cilt.13, sa.1, ss.136-147, 2021 (SCI-Expanded)
2.
Achillea spp.: A comprehensive review on its ethnobotany, phytochemistry, phytopharmacology and industrial applications
Salehi B.
,
Selamoglu Z.
,
Sevindik M.
,
Fahmy N. M.
,
Al-Sayed E.
,
El-Shazly M.
, et al.
Cellular and Molecular Biology
, cilt.66, sa.4, ss.78-103, 2020 (SCI-Expanded)
3.
Effects of process variables on some quality properties of meatballs semi-cooked in a continuous type ohmic cooking system
Icier F.
,
Sengun I. Y.
,
Yildiz Turp G.
,
ARSERİM E. H.
Meat Science
, cilt.96, sa.3, ss.1345-1354, 2014 (SCI-Expanded)
Kitaplar
1
1.
Innovative Processing Technologies for Mango Products
Salvi D.
,
ARSERİM E. H.
,
karwe m.
Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition, , Editör, wiley, ss.169-193, 2017
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Yayın (Scopus)
3
Atıf (Scopus)
91
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
137
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (Diğer Toplam)
1