Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Meslek Yüksekokulu, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü

  • 2010 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2023 Öğretim Görevlisi

    Hakkari Üniversitesi, Yüksekova Meslek Yüksekokulu, Gıda İşletme Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Hakkari Üniversitesi

  • 2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Hakkari Üniversitesi

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    KALİTE YÖNETİMİ VE STANDARTLARI

    Kalite Yönetimi standartları

    Kalite Yönetimi

    Kalite ve Güvence Standartları

    Kriz ve Stres Yönetimi

    Kalite Güvencesi ve Standartları

    Kalite Yönetimi ve Standartları

    Süt İşleme Teknolojisi

    Hijyen ve Sanitasyon

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Tahıl İşleme Teknolojisi

    Et ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

    Gıda Kimyası

    Gıda İşletmeciliği

    Gıdaların Ambalajlanması

    Fermente Gıdalar Teknolojisi

    Duyusal Analiz Teknikleri

    Peynir ve Yoğurt Teknolojisi

    Gıdalarda Temel İşlemler-ll

    Genel Mikrobiyoloji

    Labaratuvar Tekniği-ll

    Labaratuar tekniği I

    İş Sağlığı ve Güvenliği

    Temel İşlemler 1

    Bilgisayar Uygulamaları

    BÜRO BİLGİSAYAR PROGRAMLARI

    BİLGİSAYAR UYGULAMALARI 2

    Organik Ürün İşleme Teknikleri

    LABARATUVAR TEKNİKLERİ

    YAĞ TEKNİĞİ

    MESLEKİ UYGULAMA 1

    MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    GIDA KATKI MADDELERİ

    Gıda Biyoteknolojisi

    Beslenme ve Diyetetik

    BİYOTEKNOLOJİ

    TEMEL İŞLEMELER 1

    TEMEL İŞLEMLER 2