Dr. Öğr. Üyesi Mithat KURBAN


Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik

Metrikler

Yayın

6

Proje

4

Eğitim Bilgileri

2013 - 2019

2013 - 2019

Doktora

Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2013 - 2016

2013 - 2016

Ön Lisans

Çukurova Üniversitesi, Adana Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Türkiye

2010 - 2013

2010 - 2013

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye

2005 - 2009

2005 - 2009

Lisans

Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Doktora

Saccharomyces cerevisiae DNA barkodunun belirlenmesi ve veri tabanının oluşturulması

Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2013

2013

Yüksek Lisans

Zymomonas mobilis'ten elde edilen levansukraz enzimi ile fruktooligosakkarit üretimi ve elde edilen ürünün püskürtmeli kurutucuda kurutulması

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Hakkari Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik

2019 - 2022

2019 - 2022

Dr. Öğr. Üyesi

Hakkari Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2014 - 2019

2014 - 2019

Araştırma Görevlisi

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2009 - 2013

2009 - 2013

Araştırma Görevlisi

Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

2022 - 2023

2022 - 2023

Bölüm Başkanı

Hakkari Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik

2020 - 2022

2020 - 2022

Bölüm Başkanı

Hakkari Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Sosyal Sorumluluk Proje

Güzel Konuşma ve Diksiyon

İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği

Genel Mikrobiyoloji

Gıda Analizleri

Isı ve Kütle Aktarımı

Akışkanlar Mekaniği

termodinamik

Biyoteknoloji

Temel İşlemler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

Mikroenkapsüle Krema Tozunun Fiziksel Özelliklerinin Depolama Süresince Değişimi

KURBAN M., ERBAY Z., ULUBAŞ Ç.

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 Ekim 2022, cilt.14, ss.49, (Özet Bildiri)

2022

2022

Enzim Modifiye Peynir Üretiminde Ultrases Uygulaması

KURBAN M., ERBAY Z., YILMAZ E.

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 Ekim 2022, cilt.14, ss.60, (Özet Bildiri)

2019

2019

DNA barcoding of yeast strains from Anatolia

KURBAN M., YILMAZ R.

The 35th International Specialized Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 Ekim 2019, cilt.35, (Özet Bildiri)

2017

2017

Developing Properties of New Endemic Crustless Pumpkin Seeds and Sensory Consumer Satisfaction of It

KURBAN M.

İnternational Conferance on Agriculture, Forest, Food Science and Tecnology, Türkiye, 15 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

DNA Barcodıng In Food Industry

KURBAN M.

Internatıonal DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)