Articles Published in Other Journals
Hakkâri İlinin Beslenme ve Mutfak Kültürü - Nutrition and Culinary Culture of Hakkâri Province
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, vol.4, no.1, pp.49-59, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler
Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Turkey, 02 September 2021
Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi
ULUSLARARASI AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ SEMPOZYUMU, Konya, Turkey, 17 - 18 September 2020
A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods
3.International and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, Iran, 17 - 19 September 2019
A New Technique: Moving Chromatographic Window Application to Separation of Aflatoxins B1, B2, G1 and G2, and Mathematical Modelling of Separation
3.İnternational and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, Iran, 17 - 19 September 2019
Using a New Thin Layer Chromatography (TLC) and Differentiation and Detection of Aflatoxins
Central Anatolia Region 3rd Agriculture and Food Congress, 26 - 28 October 2017
Tarımsal Ürünlerde ve Gıda Maddelerinde Aflatoksin Tayininde İnce Tabaka Kromatografisi’nin Kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 28 - 30 April 2015
Gıdalarda İnce Tabaka Kromatografisi ile Aflatoksin Analizinde Teşhis ve Tayin Limitinin Düşürülmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 28 - 30 April 2015
Tarımsal Ürün ve Gıda Maddelerinde Aflatoksin Tayininde Killerin Analitik Amaçlı Olarak Araştırılması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Nevşehir), 28 - 30 April 2015
Books & Book Chapters
Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi
in: Turizme Akademik Yaklaşımlar, Coşkun BİLGİ, Dr. Mustafa Cüneyt ŞAPCILAR, Sinan USLU, Zekeriya YETİŞ, Editor, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, pp.220-229, 2020