Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler
Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 02 Eylül 2021, (Özet Bildiri)
Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi
ULUSLARARASI AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 17 - 18 Eylül 2020, (Tam Metin Bildiri)
A New Technique: Moving Chromatographic Window Application to Separation of Aflatoxins B1, B2, G1 and G2, and Mathematical Modelling of Separation
3.İnternational and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, İran, 17 - 19 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods
3.International and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, İran, 17 - 19 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
Using a New Thin Layer Chromatography (TLC) and Differentiation and Detection of Aflatoxins
Central Anatolia Region 3rd Agriculture and Food Congress, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Gıdalarda İnce Tabaka Kromatografisi ile Aflatoksin Analizinde Teşhis ve Tayin Limitinin Düşürülmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Tarımsal Ürünlerde ve Gıda Maddelerinde Aflatoksin Tayininde İnce Tabaka Kromatografisi’nin Kullanımı
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Tarımsal Ürün ve Gıda Maddelerinde Aflatoksin Tayininde Killerin Analitik Amaçlı Olarak Araştırılması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (Nevşehir), 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi
Turizme Akademik Yaklaşımlar, Coşkun BİLGİ, Dr. Mustafa Cüneyt ŞAPCILAR, Sinan USLU, Zekeriya YETİŞ, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.220-229, 2020