Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

METABİOTİCS

5. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Türkiye, 17 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri) identifier

Psikobiyotikler ve Ruh Sağlığı Üzerindeki Etkileri

Uluslararası Gıda Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.234-239, (Tam Metin Bildiri)

Use of Edible Herbs Grown in Hakkâri

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, (Özet Bildiri)

Gıda Güvenliğinde Hijyen ve Risk Faktör Değerlendirmeleri

Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Ulusal Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 02 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

A Postbiotic Group: Cell Wall Components

Second International Congress on Biological and Health Sciences, Türkiye, 24 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

ÇOCUKLARDA BESLENME SÜRECİNDE ANNELERİN TUTUMLARI İLE PSİKOLOJİK İYİ OLUŞLARI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ

ANATOLIAN CONGRESSES 8TH INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Diyarbakır, Türkiye, 25 Aralık 2021, ss.43, (Özet Bildiri)

Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler

Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 02 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

Aflatoxins; Health and Economic Impacts and Control Measures: Turkey Perspective

International Congress on Biological and Health Sciences, 26 Şubat 2021, (Özet Bildiri)

Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi

ULUSLARARASI AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 17 - 18 Eylül 2020, (Tam Metin Bildiri)

A New Technique: Moving Chromatographic Window Application to Separation of Aflatoxins B1, B2, G1 and G2, and Mathematical Modelling of Separation

3.İnternational and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, İran, 17 - 19 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods

3.International and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, İran, 17 - 19 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi

Turizme Akademik Yaklaşımlar, Coşkun BİLGİ, Dr. Mustafa Cüneyt ŞAPCILAR, Sinan USLU, Zekeriya YETİŞ, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.220-229, 2020
Metrikler

Yayın

18

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

1