Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

METABİOTİCS

5. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Türkiye, 17 Mart 2023 identifier

METABIOTICS

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 Şubat 2023, ss.333

Psikobiyotikler ve Ruh Sağlığı Üzerindeki Etkileri

Uluslararası Gıda Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.234-239

Use of Edible Herbs Grown in Hakkâri

International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022

Gıda Güvenliğinde Hijyen ve Risk Faktör Değerlendirmeleri

Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Ulusal Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 02 Eylül 2021

A Postbiotic Group: Cell Wall Components

Second International Congress on Biological and Health Sciences, Türkiye, 24 Şubat 2022

Gıda Güvenliği Açısından Biyoterörizm ve Alınabilecek Önlemler

Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Türkiye, 02 Eylül 2021

Aflatoxins; Health and Economic Impacts and Control Measures: Turkey Perspective

International Congress on Biological and Health Sciences, 26 Şubat 2021

Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi

ULUSLARARASI AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 17 - 18 Eylül 2020

A newly developed TLC system for the quantitative determination of aflatoxins in foods

3.International and 26. National Iranian Food Science and Technology Congress, TAHRAN, İran, 17 - 19 Eylül 2019

Kitap & Kitap Bölümleri

Hakkâri İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme: Swot Analizi

Turizme Akademik Yaklaşımlar, Coşkun BİLGİ, Dr. Mustafa Cüneyt ŞAPCILAR, Sinan USLU, Zekeriya YETİŞ, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.220-229, 2020

Metrikler

Yayın

19

H-İndeks (WoS)

1

Proje

1