Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (4)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (1)
7. Characterization, optimization, physicochemical properties, and bioactive components of drum-dried apple puree
Journal of Agricultural Science and Technology
, cilt.22, sa.1, ss.109-119, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Effect of drum dryer parameters on certain physicochemical and sensory properties of apple puree powder Valsli kurutucu parametrelerinin elma püresi tozunun çeşitli fizikokimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yuzuncu Yil University Journal of Agricultural Sciences
, cilt.27, sa.4, ss.488-495, 2017 (Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
4. Drying Properties of Tray Dried Mushroom
Internatiional Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
5. Investigation of Waste Mandarin Peels Effect on Leather Aging
International Conference on Agriculrure, Forest, Food Sciences andTechnologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
6. VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
7. TAZE KESİLMİŞ PIRASA DİLİMLERİNİN TEPSİLİ KURUTUCUDA KURUTULMASI SONUCU DEĞİŞEN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
9. Production of Tahini Halva: A traditional Turkish Food
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)