SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
9
Physical, Chemical and Bioactive Properties of Four Different Pears (Pyrus communis L.) Varieties Grown in Turkey
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.303-314, 2022 (Hakemli Dergi)

A Research on the Use of Waste Mandarin Peels as Fixing Agents in Leather Production and Its Effects on Ageing and Colour
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, sa.2, ss.266-269, 2021 (Hakemli Dergi)
THE CURRENT STATUS, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
, cilt.2, sa.3, ss.66-73, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
Drying Properties of Tray Dried Mushroom
Internatiional Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Investigation of Waste Mandarin Peels Effect on Leather Aging
International Conference on Agriculrure, Forest, Food Sciences andTechnologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
VALSLİ KURUTUCUDA KURUTULAN YEŞİLBİBER PÜRESİ İLE KIRMIZIBİBER PÜRESİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
TAZE KESİLMİŞ PIRASA DİLİMLERİNİN TEPSİLİ KURUTUCUDA KURUTULMASI SONUCU DEĞİŞEN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Production of Tahini Halva: A traditional Turkish Food
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)